29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Дали бій, але програли. Збірна України поступилася в першому матчі на Євро-2020

Дали бій, але програли. Збірна України поступилася в першому матчі на Євро-2020

  • 14 червня, 2021 7:57
Збірна України стартувала на Євро-2020 з поразки від Нідерландів з рахунком 2:3. Матч проходив в Амстердамі. Поєдинок розпочався з неприємного епізоду для українців: уже на 13-й хвилині Олександр Зубков покинув поле через пошкодження, а замінив його Марлос.

Перший тайм проходив за переваги Нідерландів, проте добре в воротах відпрацював Георгій Бущан, передає Sport Arena.



Команда Франка де Бура вийшла вперед на 52-й хвилині після голу Джорджіньо Вейналдума, а на 58-й хвилині відзначився Ваут Вегхорст.

Україна змогла показати характер: спершу Андрій Ярмоленко забив красивий гол на 75-й хвилині, пославши м'яч у дальню дев'ятку, а потім на 79-й хвилині відзначився головою Роман Яремчук після навісу від Малиновського.

Синьо-жовті були близькі до нічийного підсумку, однак на 85-й хвилині переможний гол для Нідерландів забив Дензел Думфріс.



Україна після першого туру посідає третє місце групи С, за додатковими показниками обходячи Північну Македонію. Лідирує Австрія, яка перемогла македонців з рахунком 3:1, Нідерланди - на другій позиції.

У наступному матчі команда Андрія Шевченка 17 червня зустрінеться з Північної Македонією в Бухаресті, а потім знову в столиці Румунії зіграє проти Австрії (21 червня).
 

Євро-2020. Група С. 1-й тур


Нідерланди - Україна - 3:2 (0:0)
Голи: Вейналдум, 52, Вегхорст, 58, Думфріс, 85 - Ярмоленко, 75, Яремчук, 79
 

Огляд матчу

Поділитись

Новини по темі: