26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі латають ями вздовж трамвайних колій. Водії кажуть, що асфальт протримається декілька тижнів

У Житомирі латають ями вздовж трамвайних колій. Водії кажуть, що асфальт протримається декілька тижнів

  • 11 червня, 2021 11:49
У Житомирі комунальники ямковим ремонтом відремонтували асфальтне покриття вздовж трамвайних колій по вулиці Бориса Тена.

Так само планують ремонтувати асфальтне покриття по вулиці Небесної Сотні, інформує "Суспільне."
 

"На даний час була проведена забивка аварійно-небезпечних ям, так як машини потрапляють туди, переїжджаючи колії. Тому ми вирішили виконати саме такі роботи і забити ями ямковим ремонтом", – говорить Юрій Собченко, головний інженер КП "Управління автомобільших шляхів".


Водії ж кажуть, що такий ремонт неефективний, експерти – що краще покласти бруківку.

"Це ремонт на два тижні, бо при першому дощі їх повибиває. Треба їхати потихеньку, бо дорога дуже погана, але їхати доводиться. Намагаємося оминати цю частину ділянки", – зазначив водій Анатолій.

За словами члена міської комісії з безпеки руху Романа Кравчука, питання з ремонтом дорожнього полотна під трамвайними коліями існує вже не перший рік і до його вирішення потрібно підходити системно.
 

"Як на мене, то ця вулиця є яскравим прикладом. Значних капіталовкладень тут не потрібно. Треба з кожної сторони від колій по сантиметрів 20-30 покласти бруківку і це, на мою думку, вирішить питання із швидким руйнуванням асфальтного полотна", – сказав Роман Кравчук.

 
Поділитись

Новини по темі: