29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області «накрили» підпільні склади, де зберігали сотні літрів фальсифікованого алкоголю

У Житомирській області «накрили» підпільні склади, де зберігали сотні літрів фальсифікованого алкоголю

  • 10 червня, 2021 8:58
У Житомирській області група місцевих жителів займалася продажем незаконно виготовленого алкоголю. Продукцію зберігали в гаражах на території двох районів. Під час обшуків правоохоронці вилучили сотні літрів спиртного.

Про це "Журналу Житомира" повідомили в Житомирській обласній прокуратурі.
 

"Щонайменше семеро осіб, протягом 2020-2021 років, не маючи відповідних офіційних дозволів, незаконно розповсюджували підакцизні товари сумнівної якості на території Житомирської області. Наразі обласною прокуратурою спільно із слідчими податкової міліції області на території Бердичівського та Чуднівського районів проведено низку обшуків у гаражних приміщеннях, де зберігалася з метою реалізації незаконно виготовлена алкогольна продукція", – йдеться у повідомленні.


За інформацією відомства, під час обшуків виявлено та вилучено майже 1,5 тонн фальсифікованого алкоголю, грошові кошти від незаконної діяльності на суму майже 40 тис. грн, мобільні телефони, чорнові записи, 4 транспортні засоби, якими здійснювалося перевезення алкоголю.

"На даний час готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. Досудове розслідування триває, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність інших осіб", – додали в прокуратурі.





Фото: прокуратура
Поділитись

Новини по темі: