16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

За «п'яну» ДТП на Житомирщині судитимуть колишнього полісмена

  • 9 червня, 2021 16:16
У Житомирській області рік тому офіцер поліції у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП з чотирма потерпілими. Прокуратура Житомирщини скерувала справу до суду.
 
За даними слідства, винуватцем ДТП, що сталася 20 червня 2020 року в місті Олевськ, був на той час 38-річний дільничний офіцер територіального відділення поліції. Правоохоронця вже звільнили з органів поліції.
 

"Правоохоронець, керуючи автомобілем Volkswagen Golf у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила дорожнього руху та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Chevrolet", – інформує прокуратура.


Унаслідок зіткнення постраждали водійка зустрічного авто та її 11-річна донька, які отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження. Також отримали травми двоє пасажирів, які їхали в автомобілі винуватця ДТП.

Житомирською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України). 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.
Поділитись

Новини по темі: