24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області другу добу гасять пожежу на сміттєзвалищі. ФОТО

  • 9 червня, 2021 15:11
Рятувальники другу добу гасять пожежу, що сталася на території полігону твердих побутових відходів у Бердичеві. Про це "Журналу Житомира" повідомляє обласне управлінні Державної служби України з НС.
 

"8 червня о 07:10 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння сміття на території полігону твердих побутових відходів По прибуттю з’ясувалось, що окремими осередками горить сміття на площі близько 300 кв. м. Загальна ж площа полігону – 4,9 га. Висота насипу 20 м, а глибина прогарів від 2 до 4 метрів", – йдеться у повідомленні.


Зазначається, що гасіння пожежі ускладнюється сильними поривами вітру та неможливістю під’їзду пожежної техніки й доступу особового складу до окремих осередків займання. Найближче ж вододжерело знаходиться на відстані 2 км від осередку пожежі – на річці Гнилоп’ять. Для заправки цистерн стаціонарно на річку встановлено мотопомпу.

Силами бійців ДСНС пожежу було локалізовано на площі 500 кв. м. Ліквідація наразі триває.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучено 3 одиниці техніки та 10 чоловік рятувальників, 7 одиниць техніки та 12 працівників КП "Бердичівкомунсервіс".





Фото: ДСНС
Поділитись

Новини по темі: