18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Героїчний вчинок: у Житомирі чоловік врятував сусіда з палаючої будівлі

Героїчний вчинок: у Житомирі чоловік врятував сусіда з палаючої будівлі

  • 8 червня, 2021 15:27
Вночі 8 червня у Житомирі на вулиці Східній на території приватного домоволодіння загорілася літня кухня. В цей час в приміщенні знаходився чоловік. Його врятував сусід, який перший поспів на допомогу і викликав рятувальників.

"Він негайно прибіг на територію обійстя, а коли підійшов до літньої кухні, то почув людський стогін. Всередині знаходився мешканець будинку, він був при свідомості, але ймовірно надихався димом, адже дуже кашляв. Очевидець вивів його на свіже повітря та зателефонував до екстрених служб", – повідомили "ЖЖ" в обласному управлінні Державної служби України з НС.

На гасіння пожежі залучались вогнеборці 2-ї пожежно-рятувальної частини. Рятувальники ліквідували пожежу та не допустили перекидання полум’я на житловий будинок.

За інформацією Управління з питань ЦЗ населення та оборонної роботи Житомирської ОДА, мешканця будинку, чоловіка 1970 року народження, з опіками ІІ ступеня тулуба та нижніх кінцівок госпіталізували до опікового відділення Житомирської обласної клінічної лікарні. 

Наразі причини виникнення займання встановлюються фахівцями.
Поділитись

Новини по темі: