19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Просто пожартував: у Житомирі чоловік «замінував» один з готелів

Просто пожартував: у Житомирі чоловік «замінував» один з готелів

  • 7 червня, 2021 11:50
У Житомирі невідомий чоловік зателефонував на лінію "102" і повідомив про замінування готелю. Поліція оперативно затримала "мінера". З'ясувалося, що він просто пожартував.

"Тривожний виклик надійшов до поліції 6 червня близько 20:45. За словами абонента, який зателефонував на спецлінію 102, він замінував готель, розташований на околиці м. Житомира", – інформує ГУ Нацполіції у Житомирській області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Житомирського РУ поліції, кінолог зі службовим собакою та працівники вибухотехнічної служби ГУ Національної поліції Житомирщини. Неподалік поліцейські виявили й чоловіка, який повідомив про замінування.
 

"33-річний житель Любарщини визнав свою причетність до події та зазначив, що пожартував. Відтак його затримали", – додали в поліції.


Водночас ретельно обстеживши приміщення та прилеглу територію, поліцейські жодних вибухових пристроїв чи речовин не виявили.

Як з’ясувалось, затриманий раніше вже вчиняв подібні протиправні дії: улітку 2019 року він повідомив, що відбудеться вибух у Любарському районному суді. Тоді чоловікові було призначено покарання, не пов’язане з позбавленням волі.

Нині ж його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Чоловікові може загрожувати від 4 до 8 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: