28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Сухомлин став заступником голови Палати місцевих влад при президенті

  • 3 червня, 2021 18:38
3 червня у місті Хмельницькому відбулося перше засідання Конгресу місцевих і регіональних влад при президенті України. Участь в конгресі прийняв міський голова Сергій Сухомлин, до того ж його обрали заступником голови Палати місцевих влад.

Як повідомляє пресслужба міської ради, під час засідання Сергій Сухомлин поділився досвідом Житомира у проєктах енерго-, термо- та модернізації житомирського водоканалу. У місті працюють всі міжнародні програми, що діють в Україні як-от: NEFCO, SECO, GIZ, реалізуються проєкти і у співпраці з Світовим банком та ЄБРР. Останні роки величезні кошти  вкладаються у  модернізацію  міської тепломережі,  та КП «Житомиртеплокомуненерго».
 

«Ми постійно говоримо про ціну на газ. Мрію про той час, коли забудемо, що таке ціна на газ… За декілька років маємо побудувати сучасні ТЕЦ на альтернативному паливі. Першу здаємо вже в серпні», – розповів міський голова Сергій Сухомлин та запросив президента України до Житомира на відкриття нової сучасної ТЕЦ.



 

«Житомир – пілот термомодернізації та лідер впровадження проєкту водомодернізації. Запрошуємо до Офісу Президента для обміну досвідом», – сказав Володимир Зеленський.


Зазначимо, що відсьогодні при Офісі президента працюватиме постійний Офіс Конгресу. Орган складається з голови, президії, і двох палат: Палати місцевих влад і Палати регіонів. 

Під час першого засідання Конгресу головою Палати місцевих влад було обрано Львівського міського голову Андрія Садового. Окрім Сергія Сухомлина, заступником голови Палати місцевих влад став і Дніпровський міський голова Борис Філатов.
Поділитись

Новини по темі: