28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Влада Житомира шукатиме інвестора для розвитку автоматизованої системи оплати проїзду

Влада Житомира шукатиме інвестора для розвитку автоматизованої системи оплати проїзду

  • 3 червня, 2021 13:39
  • 1
У Житомирській міській раді мають намір оголосити конкурс на пошук інвестора для розвитку автоматизованої системи оплати проїзду у транспорті. 

Відповідний проєкт рішення сесії оприлюднили на сайті міськради.
 

"Розробити порядок та умови проведення конкурсу з визначення інвестора для розвитку автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті Житомирської міської територіальної громади, з подальшим затвердженням такого порядку рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради", – йдеться у документі.


У такий спосіб у міській раді Житомира хочуть залучити позабюджетне фінансування для розвитку автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП).

Терміни, протягом яких управління транспорту і зв’язку та КП "Житомиртранспорт" мають підготувати порядок та умови конкурсу, у документі не вказані.

Наразі обслуговуванням валідаторів в громадському транспорті займається КП "Житомиртранспорт". Завдяки валідаторам містяни мають змогу платити за проїзд банківської або транспортною карткою. Оплата за допомогою NFC тимчасово недоступна.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Vyacheslav Mischeryakov
4 червня, 2021 13:49:58

Та ну. Це ж контроль фінансових потоків і облік пасажирів (в т.ч. пільговиків). Це має керуватись містом і бути максимально відкритим. В цьому сама суть виводу громадського транспорту на якісно новий рівень.