19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Викраденні на Волині автівки переганяли на продаж у Житомирську область

Викраденні на Волині автівки переганяли на продаж у Житомирську область

  • 1 червня, 2021 13:43
37-річний мешканець Волині викрадав автівки в рідному регіоні і перевозив їх в Житомирську область на продаж. Лише з січня по березень цього року крадій заволодів трьома автівками. Про це повідомляє поліція Волинської області.
 

"Повідомлення про викрадення автомобілів до поліції надходили у січні, лютому та березні з міст Луцька та Ковеля. Зловмисник, використовуючи металеві викрутки та зламуючи водійські дверцята, проникав усередину транспортних засобів, зламував замки запалювання та приводив самостійно в рух автомобілі. Оперативники встановили, що злочини скоював 37-річний мешканець м. Ківерці, раніше судимий за крадіжки та розбої", – зазначають правоохоронці.


Поліцейські провели численні оперативно-розшукові заходи та з’ясували, що порушник переганяв викрадене в Житомирську область на станцію техобслуговування, де реалізовував з корисливою метою. Наразі вилучено три легковики: Volkswagen Passat та дві AUDI А6.

Слідство обґрунтовано вважає, що зловмисник причетний і до крадіжок автомобілів з інших областей України: усіх їх він переганяв на згадану СТО в Житомирській області.

За скоєне крадію загрожує позбавлення волі до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: