29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Запросили випити, а потім до смерті побили: поліцейські розслідують вбивство в Бердичеві

Запросили випити, а потім до смерті побили: поліцейські розслідують вбивство в Бердичеві

  • 27 травня, 2021 13:50
У Бердичеві компанія людей, що розпивала спиртне на природі, запросила до імпровізованого столу незнайомця. Під час чаркування виник конфлікт і гість отримав смертельні травми. Як повідомили "Журналу Житомира" в поліції, подія сталась надвечір 26 травня.

"Близько 17 години до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення поблизу одного із житлових будинків тіла чоловіка. Під час огляду тіла загиблого фахівці зафіксували ушкодження, які могли свідчити про насильницьку смерть", – інформує ГУНП.

Правоохоронцям вдалося швидко розкрити тяжкий злочин. За зібраною інформацією, на місці події кількома годинами раніше люди бачили компанію людей, які вживали спиртне. Як попередньо встановлено, повз них велосипедом проїжджав чоловік, в якого один з відпочивальників попросив цигарку, а потім і запросив до компанії. 
 

"У якийсь момент у компанії виник раптовий конфлікт, унаслідок якого випадковому знайомцеві, як було встановлено, 43-річному жителю одного із сіл району, були завдані тяжкі тілесні ушкодження, які виявились несумісними з життям. Залишивши тіло на місці відпочинку, компанія подалася по домівках, прихопивши із собою велосипед загиблого", – розповідають поліцейські.


Фото: ГУНП

Невдовзі за підозрою у причетності до умисного вбивства були затримані жителі райцентру: двоє чоловіків, віком 27-ми та 28-ми років, а також 37-річна жінка. У ході слідчих дій за місцем проживання жінки поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочину та велосипед потерпілого.

Досудове розслідування проводиться за п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним ув’язненням.
Поділитись

Новини по темі: