28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • «Пошопився» з друзями: у Житомирі підліток вкрав з чужої кредитки 30 тисяч

«Пошопився» з друзями: у Житомирі підліток вкрав з чужої кредитки 30 тисяч

  • 26 травня, 2021 10:44
У Житомирі 17-річний хлопець знайшов чужу банківську картку і декілька днів розраховувався нею у магазинах. Загалом підліток вкрав у власника картки близько 30 тис. грн. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"25 травня до Житомирського райуправління поліції звернувся 52-річний житель обласного центру із повідомленням про викрадення коштів з його банківського рахунку. Як з’ясувалось, чоловік виявив багаторазове зняття коштів за допомогою його кредитної картки, яку, ймовірно, він втратив", – інформує ГУНП.


Поліцейські встановили, що транзакції за допомогою картки проводились в одному з торговельних центрів Житомира. Згодом оперативники карного розшуку встановили й особу того, хто скористався чужими грошима. Виявилося, що 17-річний житомирянин упродовж кількох днів розважався з друзями та скуповувався у магазинах чужим коштом. 

"Сума завданих збитків склала близько 30 тисяч гривень. Хлопець визнав свою провину, у нього вилучили банківську картку заявника", – додали правоохоронці.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України, триває з’ясування всіх обставин події. Причетному до правопорушення може загрожувати штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт або обмеження волі на строк до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: