28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Афіша
  • Чарівна Ірина Білик 9 червня виступить у Житомирі з новою шоу програмою

Чарівна Ірина Білик 9 червня виступить у Житомирі з новою шоу програмою

  • 18 травня, 2021 13:49
9 червня у Житомирі відбудеться великий концерт чарівної української співачки Ірини Білик. Численні шанувальники довго чекали зустрічі з улюбленою артисткою, і ось, вона, нарешті, відбудеться.

На глядачів чекає незвичайна і особлива програма, адже для цього туру багато зроблено вперше і ексклюзивно. Спеціально була підібрана абсолютно нова команда музикантів, що складається зі справжніх профі своєї справи, до пари Королеві української поп-музики. Родзинку додадуть абсолютно нові екзотичні музичні інструменти, які ніколи до цього не були використані в шоу Ірини Білик. 
 

"Я вирішила святкувати свій подвійний ювілей! Ювілей у моєму житті — 50 і 30 років на сцені разом з вами, мої дорогі. Це буде незабутньо! І це станеться саме на сцені! Незабутня програма, режисером якої погодився стати фотохудожник, стиліст, режисер кліпів і просто мій чоловік — Аслан Ахмадов. Глядачі зможуть побачити і почути свої улюблені пісні з усіх моїх альбомів! Я буду виконувати пісні, які давно не співала, пісні, які ви просили виконати і мріяли почути. Концертна програма буде відрізнятися від усього, що я робила протягом 30 років свого творчого життя! Чекаю всіх на моїх концертах в турі і ви знаєте, що ця подія буде незабутньою", — сказала Ірина Білик.


Концерт Ірини Білик відбудеться 9 червня в Житомирі, в літньому театрі "Ракушка".

Початок - о 19.00. Квитки можна придбати на сайті karabas.com

Поділитись

Новини по темі: