26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Рідні вболівальники не допомогли: ФК «Полісся» у Житомирі програв гостям з Краматорська

Рідні вболівальники не допомогли: ФК «Полісся» у Житомирі програв гостям з Краматорська

  • 17 травня, 2021 17:55
16 травня у спортивному житті Житомира відбулася знакова подія: після більш ніж 16 річної перерви на центральному стадіоні відбувся матч з вболівальниками. В рамках 26 туру Першої ліги житомирське "Полісся" приймало краматорський "Авангард". 

Матч визвав ажіотаж серед вболівальників "Полісся", які протягом декількох днів скупили всі 3000 квитків, що надійшли у продаж. Безумовно, якби не карантинні обмеженні (заповненність трибун не більше 50%), стадіон був би заповнений повністю.



Рідні фанати з перших хвилин погнали "Полісся" вперед. Команда з Житомира грала агресивніше, намагалася контролювати м'яч, а при втраті вступала в пресинг. Саме це допомогло забити гол. 

Молодий форвард Коваль, який не так давно завоював місце в старті, відібрав м'яч поблизу штрафного суперника. Після цього пішов пас на Андрущенка і фол проти гравця "Полісся" - пенальті. До м'яча підійшов центральний захисник, і за сумісництвом капітан, Сергій Швець. "Кеп" пробив точно - 1:0.
 

Варто віддати належне "Авангарду". Після пропущеного вони не "попливли", а навпаки, серйозно додали: створили чимало моментів і активно пресингували житомирян. Основну небезпеку несли стандарти або навіси з флангів, після яких нападники гостей могли рахунок зрівнювати. Але до перерви рахунок не змінився. 

Свій гол гості знайшли в другому таймі, і що цікаво, також з пенальті. Євген Шевченко збив суперника у власній штрафній, після чого Толочко виконав вирок арбітра, 1:1.

Зрівняв рахунок, "Авангард" забрав під контроль гру та без особливих зусиль зупиняв нечисленні атаки "Полісся". А на 77-й хвилині Єгор Гунічев, який вийшов на заміну, головою точно пробив після навісу - 1:2.



Тренер "Полісся" Сергій Шищенко в кінці матчу підсилив атаку. Команда намагалася створити моменти і підійти до воріт "Авангарду", проте майже всі атаки житомирян гості "перекушували" ще в центрі поля. На останніх секундах "Полісся" мало останній шанс зрівняти рахунок, проте воротар "Авангарду" Поспєлов зреагував та відбив м'яч.

3000 житомирян стали свідками чергової блідої гри ФК "Полісся" і 11-ї поразки команди в чемпіонаті. Маючи в активі 29 очок, підопічні Шищенка займають 11 сходинку в таблиці.

Поділитись

Новини по темі: