24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області після капремонту знову ремонтують дорогу. ФОТО

  • 17 травня, 2021 8:58
На Житомирщині знову ремонтують автодорогу Висока Піч – Троянів – Червоне, хоча попередню реконструкцію завершили 31 грудня 2020 року. 

Як повідомляє "Суспільне", об’єкт не ввели в експлуатацію через незадовільний результат. За зиму на дорозі зруйнувалася частина асфальту. 

"Дорога просіла, чого ж вирізають все. Гроші пішли, а якість самі бачите яка. Але порівняно з тим, що в нас було, то ми й такому раді, тут можна було втопитися вже", – розповів Володимир Ількович, мешканець селища Червоне.



Ще один житель Червоного Юрій Павлович говорить, що асфальт зверху був розсипаний, як щебінь. Крім того, також деформувалися відремонтовані разом із дорогою тротуари.



В ОДА зазначають, що відремонтовану дорогу підрядна організація здала у встановлені строки, але її не ввели в експлуатацію через пошкодження. Нині підрядник ТОВ "БУДСТАНДАРТ ЛТД" власним коштом усуває виявлені недоліки.
 

"Всі роботи виконані. На сьогоднішній день ми його не можемо ввести в експлуатацію, тому що є певні недоліки у виконанні, які підрядник зобов'язаний усунути і усуває за рахунок власних обігових коштів. За результатами усунення цих недоліків наступного тижня об`єкт буде поданий на розгляд в державну архітектурну будівельну інспекцію", – повідомила Інна Хоменко, керівниця департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації.


На капітальний ремонт автомобільної дороги Висока Піч – Троянів – Червоне було витрачено 54,6 мільйонів гривень.

Фото: Суспільне
Поділитись

Новини по темі: