16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Ледь не сталася трагедія: у Житомирі горіла квартира, де без батьків були троє дітей

Ледь не сталася трагедія: у Житомирі горіла квартира, де без батьків були троє дітей

  • 13 травня, 2021 14:53
Зранку 13 травня в одній з багатоповерхівок Житомира сталася пожежа. На момент загоряння в квартирі самі знаходилися троє дітей, на щастя, вони не постраждали.

"Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. З’ясувалося, що на момент займання в квартирі знаходилося троє дітей. Їхня матір ще не повернулася з роботи, а батько вже пішов на роботу. Вогонь охопив крісло і ліжко, що знаходилися біля електричної розетки, в якій, попередньо, і сталося коротке замикання", – розповідають рятувальники.

Побачивши займання, діти злякалися та перебігли з кімнати у кухню. І лише після того, як квартира вщент наповнилася їдким димом, вони вибігли на сходову клітину, постукали в двері до сусідів та розповіли, що сталося. Ті, у свою чергу, відразу ж вивели дітей на свіже повітря та викликали рятувальників.

На місці події бійці ДСНС встановили, що займання сталося в кімнаті квартирі на першому поверсі, де вогонь охопив речі домашнього вжитку. Через суцільну задимленість, яка досягла дев’ятого поверху, рятувальники провели провітрювання сходових клітин та попередили мешканців усіх квартир про необхідність залишити оселі.

О 08:20 пожежу було локалізовано та о 08:55 – ліквідовано. Вогнем знищено домашні речі в кімнаті на площі 5 кв. м. Загиблих та травмованих немає.
 

"До ліквідації загоряння залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Наразі остаточні обставини даної надзвичайної події встановлюються фахівцями", – інформує ДСНС.








Фото: ДСНС
Поділитись

Новини по темі: