25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У житомирському скейт-парку монтують рампи і рейли: відкриття вже через тиждень. ФОТО

У житомирському скейт-парку монтують рампи і рейли: відкриття вже через тиждень. ФОТО

  • 7 травня, 2021 17:10
У Житомирі на Новому бульварі триває облаштування скейт-парку. Наразі проводиться монтаж конструкцій для любителів екстремального спорту. 

Вже за тиждень майданчик планують відкрити, передає Житомир інфо.

«Маємо надію, що вже за тиждень ми закінчимо всі роботи пов’язані з монтажем та благоустроєм. Готові анонсувати, що 15 травня плануємо відкриття. Зараз йдуть перемовини, хочемо запросити цікавих спортсменів, які зможуть нам показати, як треба використовувати це обладнання і також вони нам скажуть наскільки воно добре», - розповідає радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

Майданчик під скейт-парк побудували за кошти міського бюджету, а от купівлю конструкцій для нього профінансували спонсори.
 

«Скажу так - дорого. У нас робота розділилась на два етапи. Місто за свій кошт зробило майданчик, бетонні роботи, благоустрій. Ми попрацювали дуже добре з бізнесом, який погодився допомогти. Це не одна людина, їх багато. Вони склались грошима і для міста зробили такий подарунок. Коли ми все закінчимо, ми обов'язково скажемо, хто це був. Але спочатку давайте перевіримо наскільки воно нормальне, а тоді вже будемо говорити, хто заслуговує на нагороду, а хто - ні», - сказав Олександр Черняхович.






Фото: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: