20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині 49-річний вандал пошкодив пам'ятники на кладовищі

  • 7 травня, 2021 8:37
На одному з кладовищ у Житомирській області пошкодили декілька пам'ятників на могилах. Інцидент стався 6 травня у смт Пулини. За інформацією поліції, підозрюваного у нарузі вже розшукали.

Як розповідають правоохоронці, того ранку місцеві жителі приїхали на кладовище, аби впорядкувати місця поховання рідних. Натомість застали на могилах наслідки вандалізму: верхні частини пам’ятників були повалені, а надгробні плити – пошкоджені.
 

"Ми провели необхідні для встановлення обставин першочергові заходи. У ході спілкування з місцевими мешканцями, а також безпосередньо на цвинтарі були зібрані свідчення, які допомогли нам швидко встановити ймовірно причетну до правопорушення особу", – прокоментував начальник Хорошівського відділення поліції Микола Заречний.


Під обґрунтованою підозрою правоохоронців опинився 49-річний житель селища Пулини. Наразі відомо, що чоловік потребує лікарського нагляду у зв’язку зі станом здоров’я.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 297 КК України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.
Поділитись

Новини по темі: