19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині жінка проникла до чужого будинку і вкрала з кухні кілька кілограм м'яса

На Житомирщині жінка проникла до чужого будинку і вкрала з кухні кілька кілограм м'яса

  • 6 травня, 2021 13:31
На півночі області в смт Народичі затримали жінку, яка нишпорила по хатам у пошуку наживи. В одному з будинків крадійка не знайшла цінні речі, тому прихопила з собою м'ясо. Про це "Журналу Житомира" розповіли в поліції Житомирської області.
 

"5 травня овруцькі поліцейські встановили та розшукали жінку, причетну до викрадення продуктів харчування з будинку 81-річної жительки Народицької громади. Зі слів бабусі, того ранку вона поралася у дворі. Двері ж до оселі прикрила, проте не зачинила. В якусь мить пенсіонерка почула скрип хвіртки, а коли обернулася, то побачила, як з її обійстя виходить незнайомка. Проте зупинити жінку не встигла, а коли перевірила хатину, то виявила, що з її кухні зникли клунки з мороженим м’ясом", – повідомили правоохоронці.


За зібраними свідченнями, жінка разом з товаришками їздила на автомобілі марки Volkswagen та нишпорила поблизу обійсть. За відповідним орієнтуванням того ж дня схожу автівку правоохоронці помітили та зупинили дорогою від селища. У транспортному засобі перебувало кілька жінок, зокрема 32-річна коростенка, яка і вчинила крадіжку. Також в салоні авто виявили викрадене з будинку бабусі м'ясо.

Фото: ГУНП

Нині слідчі поліції готують матеріали для повідомлення жінці про підозру у правопорушенні, передбаченому ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Законодавством подібні протиправні дії караються ув’язненням терміном від 3 до 6 років.

Поліцейські перевіряють причетність цих людей й до інших подібних крадіжок.
Поділитись

Новини по темі: