28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У святкові вихідні за порушення карантину поліція оштрафувала сотню жителів Житомирщини

У святкові вихідні за порушення карантину поліція оштрафувала сотню жителів Житомирщини

  • 5 травня, 2021 9:52
Великодні святкування на Житомирщині пройшли спокійно. Правоохоронці інформують, що жителі Житомира центру та регіону в цілому дослухались до закликів влади та поліції щодо дотримання карантинних обмежень у святкові вихідні. 

"Поліцейські та нацгвардійці забезпечували правопорядок та безпеку поблизу близько 580 культових споруд, а також контролювали дотримання громадянами карантинних обмежень", – інформує поліція Житомирщини.

Поліцейські патрулі проводили з громадянами роз’яснювальну роботу, переконуючи не порушувати визначені правила і не наражати на небезпеку себе і своїх рідних.

Загалом же, як повідомив Ситуаційний центр Головного управління Нацполіції в області, поліцейські склали майже 100 адміністративних протоколів, що стосуються правопорушень, пов’язаних з недотриманням вимог карантину.

Зокрема, за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП було складено 31 протокол. 

За ч. 2 ст. 44-3 КУпАП, що передбачає відповідальність за перебування в громадських будівлях та транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, що закривають ніс та рот, – 65 протоколів.
Поділитись

Новини по темі: