20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • За допомогою пошти у Житомирську область незаконно постачали зброю

За допомогою пошти у Житомирську область незаконно постачали зброю

  • 29 квітня, 2021 8:38
Правоохоронці викрили жителя Кіровоградської області, який незаконно продавав зброю, боєприпаси та вибухові речовини жителям Житомирщини. Про це "Журналу Житомира" повідомляє Житомирська обласна прокуратура.
 

"За даними слідства, 44-річний житель міста Олександрія Кіровоградської області через мережу Інтернет організував незаконний продаж вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин, у тому числі і на території Житомирської області", – йдеться у повідомленні.


За інформацією відомства, чоловік приймав замовлення на сайті, а товар відправляв звичайною поштою.

28 квітня під час санкціонованих обшуків за місцем реєстрації та проживання чоловіка виявлено вилучено: реактивну протитанкову гранату РПГ 22, бойовий пістолет марки ТТ,  пістолет споряджений магазином з 8 патронами, понад 1460 набоїв з різним маркуванням, півтори сотні предметів, схожих на кулі, 14 магазинів з різним маркуванням, майже 80 кг пороху у пластикових ємкостях, 3 рушниці, 8 ручних димових гранат.

Наразі чоловіка затримано, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 263 КК України.
Поділитись

Новини по темі: