29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • За крок до самогубства: у Житомирі врятували оголеного хлопця, який втік з лікарні

За крок до самогубства: у Житомирі врятували оголеного хлопця, який втік з лікарні

  • 23 квітня, 2021 8:56
22 квітня у Житомирі правоохоронці миттєво розшукали хлопця-утікача з лікувального закладу спеціального типу, тим самим урятували йому життя. За мить до того, як 18-річний юнак збирався стрибати з мосту у річку, його зупинили поліцейські.

Як розповіли "Журналу Житомира" в обласній поліції, близько 13:00 по внутрішнім каналам комунікації поліції пройшло повідомлення про утечу з лікувального закладу пацієнта та ймовірний напрям його руху. У цей момент поліцейські охорони їхали на службовому автомобілі по вул. Жуйко і помітили втікача.
 

"Так склалося, що ми якраз знаходились у місці, де міг бути утікач. Практично, відразу ми його і побачили, принаймні, зовнішній опис та відсутність одягу повністю співпадали", - розповідає сержант поліції Ілля Коржовський.


Правоохоронці кинулись до оголеного хлопця, оскільки він уже стояв на перилах мосту обличчям до річки, тим самим демонструючи намір стрибнути униз чи ризикуючи просто упасти.
 

"Коли ми почали наближатися до хлопця, він раптово схопився і кинувся тікати. На наші слова не реагував і діяв неадекватно. Тож ми ще більш стурбувались, аби зопалу він не накоїв біди собі чи комусь з перехожих", - додає старший сержант поліції Олександр Трохачов.


Поліцейські охорони все ж наздогнали хлопця та спробували заспокоїти. Як з’ясувалось, 18-річний житель смт Пулини проходить лікування у закладі спеціального типу. 

Його батьки, які також приїхали на місце події, разом з поліцейськими повернули хлопця до установи для надання необхідної медичної допомоги.
Поділитись

Новини по темі: