19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Силовики перевіряють стратегічні об'єкти Житомирщини на готовність до терактів

  • 16 квітня, 2021 12:14
На Житомирщині силовики розпочали комплексну перевірку готовності стратегічно важливих об’єктів до можливих терористичних атак. У заходах беруть участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Військової служби правопорядку, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Про це 16 квітня повідомила пресгрупа Служби безпеки України в Житомирській області.
 

"Головними завданнями є перевірка ефективності напрацьованих алгоритмів захисту об’єктів підвищеної небезпеки та ключових державних об’єктів, стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури, електроенергетики та транспортної системи, військових об’єктів тощо. Тренувальні заходи проходять в умовах максимально наближених до реальних та із дотриманням прав і свобод громадян, а також у межах чинного законодавства. Особлива увага звертається на злагодженість дій залучених структур при охороні державного кордону та контррозвідувальному прикритті прикордонних районів регіону", – інформує СБУ.


Разом з тим, у окремих районах Житомирщини можливе тимчасове запровадження обмежувальних заходів. 

СБУ звертається до жителів та гостей регіону із розумінням поставитися до тимчасових незручностей і належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.
 
Поділитись

Новини по темі: