19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Впіймано «домушників», які обкрадали квартири в різних районах Житомира. ВІДЕО

Впіймано «домушників», які обкрадали квартири в різних районах Житомира. ВІДЕО

  • 15 квітня, 2021 17:49
Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали двох чоловіків, які обкрадали квартири у Житомирі. Наразі відомо, що зловмисники обчистили оселі на Богунії та Польовій. Перевіряється їх причетність до інших крадіжок.

Про це "Журналу Житомира" повідомила поліція Житомирщини.

Одна з крадіжок сталася тиждень тому на проспекті Миру. Житомирянка, повернувшись додому, застала двох незнайомців, які нишпорили по квартирі. Побачивши її, чоловіки кинулись тікати. Поліції вдалося оперативно встановити особи крадіїв.
 

"Особи обох нам вдалося встановити, зібравши слідову інформацію на місці події, а також проаналізувавши записи камер відеоспостереження, що розташовані у мікрорайоні, – розповів начальник Житомирського районного управління поліції Сергій Синявський. – Один з чоловіків житомирянин, 1988 року народження, інший – 24-річний житель Коростишева".


15 квітня за місцями проживання та тимчасового перебування обох поліцейські провели санкціоновані обшуки. У результаті вилучено докази причетності чоловіків й до інших правопорушень.
 
 

"У квартирі житомирянина ми виявили ювелірні вироби, що були викрадені напередодні, тобто учора, з оселі жительки обласного центру. Її домівка розташована по вул. Космонавтів. Також у нас є підстави стверджувати про причетність саме цієї групи і до крадіжки 13 квітня з іншої квартири у цьому ж мікрорайоні", – додав Сергій Синявський. 


32-річному чоловікові та його спільнику оголошено про підозру у вчиненні правопорушення за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 4 до 8 років. 

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Поділитись

Новини по темі: