19 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області чоловіки вкрали знак з назвою села, щоб здати його на металобрухт

  • 14 квітня, 2021 16:18
У Житомирській області правоохоронці затримали чоловіків, які вночі викрали дорожній знак з назвою села. Про це "Журналу Житомира" повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції Житомирської області.

"13 квітня близько 23:40 до поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що двоє осіб на автодорозі Київ-Чоп спилюють дорожній знак з написом "Броники". Працівники сектору реагування патрульної поліції Новоград-Волинського районного відділу швидко відреагували на повідомлення та виїхали на місце події. На автодорозі поліцейські застали двох чоловіків, які, побачивши інспекторів, викинули дорожній знак та почали втікати. Правоохоронці їх наздогнали", – інформує поліція.

Затриманими виявилися місцеві жителя, які уже потрапляли у поле зору поліції. 44-річний житель с. Броники раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а його товариш - 53-річний односелець був засуджений за систематичне вчинення домашнього насильства.

Чоловіки свою провину визнали та розповіли, що дорожній знак планували здати на металобрухт. За таку витівку їм може загрожувати арешт на строк від 3 до 6 місяців, обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.



Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: