19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житель Житомирщини злив з робочої машини 600 літрів палива і поїхав розважатися в Київ

Житель Житомирщини злив з робочої машини 600 літрів палива і поїхав розважатися в Київ

  • 13 квітня, 2021 10:34
40-річний працівник житомирської транспортної компанії продав викрадене пальне та, поки його розшукували, розважався у столиці. Всі обставини слідчі встановлюють у ході досудового розслідування.

"До поліції звернувся директор однієї з транспортних компаній обласного центру із повідомленням про зникнення його працівника та транспортного засобу. Попередньо, 40-річний водій на вантажному автомобілі виїхав для доставки товару в іншу область, проте до місця призначення не прибув та на неодноразові дзвінки керівництва не відповідав. Оперативники відділу поліції №1 Житомирського райуправління розпочали необхідні розшукові заходи. Вантажівку знайшли на одній зі стоянок неподалік обласного центру", – інформує поліція.

Як вдалось встановити, зниклий водій злив з автомобіля близько 600 літрів палива Надалі він продав паливні матеріали мешканцям с. Дениші Житомирського району, а сам же з вирученими коштами вирушив розважатися з друзями до Києва. 

Попередня кваліфікація події – ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за таємне викрадення чужого майна загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: