26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі біля кафе раптово померла молода художниця Олександра Кальманович. ФОТО

У Житомирі біля кафе раптово померла молода художниця Олександра Кальманович. ФОТО

  • 8 квітня, 2021 12:30
У центрі Житомира на вулиці Лятошинського 7 квітня померла художниця Олександра Кальманович. Жінці раптово стало погано і вона впала. Бригада швидкої допомоги не змогла її врятувати. 

Про це повідомляють житомиряни в соцмережах, передає сайт Житомир інфо.

«Саша була дуже талановитою художницею і візажисткою. Вчора розмальовувала в «Барбаросі» впала і померла. Дуже довго їхала «швидка», робили масаж серця, але не врятували», – розповіла житомирянка.
 


У телеграм-каналі «Телеграм Житомира» повідомляють, що дівчина проблем зі здоров’ям не мала.
 

«Молода дівчина, яку вчора реанімували під баром “Барбароса”, на жаль, померла. Це талановита художниця, житомирянка Олександра Кальманович. Їй було 32 роки. Вона працювала над оформленням дизайну інтер'єру у барі "Барбаросса", а саме малювала золоту зебру на стіні закладу. Проблем зі здоров’ям не мала, але останніми днями, наче, трохи боліла шия. Причина раптової смерті – інфаркт», – йдеться у повідомленні.

 
 
У поліції Житомирської області зазначили, що причина смерті на разі встановлюється.
 

«О 19.40 надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що констатовано смерть жительки обласного центру 1987 року народження. На даний час тіло направлене до бюро судово-медичних експертиз для проведення розтину та встановлення причин смерті», – зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.


У соціальних мережах друзі Олександри публікують її фото та слова співчуття.
 




Поділитись

Новини по темі: