28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Житомирська дитяча лікарня зекономила 650 тис. грн на закупівлі захисного одягу

Житомирська дитяча лікарня зекономила 650 тис. грн на закупівлі захисного одягу

  • 8 квітня, 2021 11:53
Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня придбала на аукціоні захисний одяг для медиків. Закупівлю визнали однією з кращою на майданчику Prozorro.

"Щомісяця Prozorro відзначає успішні закупівлі держзамовників, які відбулися в електронній системі. Переможців визначають за кількома критеріями: велика кількість учасників на торгах, їхня конкуренція на аукціоні та висока економія коштів платників податків. Цього місяця переможців визначали серед усіх конкурентних закупівель, договір у яких був укладений у березні 2021 року. Так, однією з найкращих закупівель березня стала закупівля захисного одягу для дитячої лікарні", – розповіли в Prozorro.

Зазначається, що на торги прийшли позмагатись аж 16 учасників. При очікуваній вартості в 1 млн 260 тисяч, переможець аукціону запропонував удвічі менше – 611 тисяч. Однак не обґрунтував аномально низьку ціну. 

Тож договір уклали з наступним учасником. Завдяки аукціону його ціна була вища лише на 650 гривень. Свою низьку ціну цей учасник пояснив договорами з офіційними дистриб’юторами та виробниками продукції.



Поділитись

Новини по темі: