25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • На стадіоні «Полісся» спортсмени не можуть проводити вечірні тренування: немає освітлення доріжок

На стадіоні «Полісся» спортсмени не можуть проводити вечірні тренування: немає освітлення доріжок

  • 6 квітня, 2021 16:50
На житомирському стадіоні "Полісся", який нещодавно відкрили після багаторічної реконструкції, відсутнє освітлення бігових доріжок. Це унеможливлює тренування легкоатлетів у вечірній час.

Про це говорили 6 квітня на засіданні постійної депутатської комісії обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин.
 

"Щодо проблемних питань стосовно реконструкції центрального стадіону "Полісся", присутніх  інформувала директор Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Надія Дмухівська. Вона зазначила, що майже всі недоліки, на які звертав увагу заклад, включенні до коригування проєкту реконструкції західної трибуни, окрім освітлення бігових доріжок, що у свою чергу унеможливлює тренування спортсменів у вечірній час та проведення чемпіонатів", – йдеться на сайті облради


Зараз готуються документи про передачу на баланс школи об’єктів першої черги будівництва: північна трибуна, футбольне поле і благоустрій. 

За словами Надії Дмухівської, до цього проєкту не було включено освітлення бігових доріжок і Департамент регіонального розвитку ОДА доручив його розробку саме школі, що на думку депутатів неприпустимо, адже цим має займатись замовник.
 

"Тільки нещодавно ми відкрили новий стадіон і підсумували, що епопея будівництва майже завершена, як сьогодні виявляється, що недоліків ще дуже багато. Депутати прийняли принципову позицію: будемо досліджувати, що там не добудовано і не дороблене. Будемо вимагати від підрядників і замовників доробити це і здати у відповідності до проєкту, тому що стільки часу сил і коштів вже на нього витрачено, що це вимагає, щоб там все було зроблено ідеально", - зазначив голова комісії Сергій Крамаренко.


Передісторія


Реконструкція центрального стадіону «Полісся» тривала 15 років. В кінці грудня 2020 року завершили першу чергу реконструкції

Реконструкція пережила вісьмох голів Житомирської облдержадміністрації, Віталій Бунечко – дев’ятий. Загальна вартість робіт на стадіоні становить 167 млн грн. 

ФК «Полісся» вже зіграв на оновленому стадіоні перший офіційний матч.

Поділитись

Новини по темі: