2 травня, 2024
Ми в соцмережах

ОДА розробляє ще один туристичний логотип Житомирської області

  • 1 квітня, 2021 16:34
В облдержадміністрації взялися за розробку чергового туристичного логотипу Житомирщини. До створення лого запрошують долучитися жителів області.

"Для того, щоб ідентифікувати Житомирщину туристичну на тлі інших областей України, вона повинна мати свою туристичну айдентику. Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації запрошує усіх стати співавторами з написання технічних умов для розробки постійного туристичного логотипу Житомирської області", – йдеться на сайті ОДА.

Головна умова подачі своєї ідеї – написати з чим асоціюється Житомирщина, що має бути зображено на логотипі та чому, яке гасло буде якнайкраще характеризувати Житомирську область.

Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації чекає на пропозиції від жителів області, які можна надіслати на електронну адресу dkms@kmsdep.zht.gov.ua з відміткою "Житомирщина туристична".

Останній термін подачі пропозицій – 16 квітня 2021 року.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 23 січня 2020 року в облдержадміністрації провели офіційну презентацію туристичного логотипу Житомирщини. Логотип обрали з 23 варіантів, які подавали на конкурс ще в 2018 році.
Поділитись

Новини по темі: