29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі судитимуть чоловіка, що замовив вбивство партнера по бізнесу

У Житомирі судитимуть чоловіка, що замовив вбивство партнера по бізнесу

  • 31 березня, 2021 15:14
31 березня скеровано до суду обвинувальний акт щодо 41-річного житомирянина, який замовив вбивство бізнес-партнера для розв'язання власних фінансових проблем. 

"Досудове розслідування проводили детективи Слідчого управління ГУНП Житомирщини за процесуального керівництва обласної прокуратури. Встановлено, що він планував усунути свого партнера по бізнесу, замовивши його кілеру. Той мав загинути у результаті нібито нещасного випадку", – повідомляє поліція Житомирської області.

Поліцейські провели затримання після передачі завдатку для виконання злочинного наміру. Після виконання замовлення чоловік обіцяв сплатити виконавцю 15 тисяч доларів США
 

"Досудове розслідування тривало впродовж 4 місяців. У цей час виконаний комплекс необхідних слідчих (розшукових) дій, а також проведені та долучені до матеріалів результати низки експертиз. У сукупності отримані докази злочинних дій підприємця, на підставі яких сформовано обвинувальний акт", – додали в поліції.


Чоловік обвинувачується за ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 3 ст. 27 (організатор кримінального правопорушення), п. 6 (з корисливих мотивів), п. 11 (вчинене на замовлення) ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. 

Обвинуваченому загрожує 15-річне ув’язнення або довічне позбавлення волі. 
Поділитись

Новини по темі: