26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині відновили автобусне сполучення: на рейси вийшли 80% перевізників

  • 25 березня, 2021 15:27
25 березня у Житомирській області понад 80% перевізників відновили свою роботу на внутрішньобласних рейсах. Тепер пасажири мають можливість добратися до населених пунктів області.

Як повідомляє "Суспільне", відновити пасажирські перевезення в області дозволили за певних умов.
 

"Перевізникам, які відповідають за маршрути, поставлено завдання – забезпечити своїх водіїв дезінфікуючими засобами та слідкувати за дотриманням карантинних обмежень у салоні", – наголосив начальник обласного управління з питань цивільного захисту населення Сергій Безносюк.


Водій Віталій Олексієнко працює на маршруті "Малин – Житомир". Він розповів, що сьогодні (25 березня – ред.) першим рейсом привіз до обласного центру лише двох пасажирів.
 

"Я практично приїхав без нікого. Було дві людини. Я їх забрав у Радомишлі і нікого по дорозі взагалі не було. Люди ще не знають, що ми їздимо. Це потрібно поїздити 10 днів у збиток, а вже згодом може бути якийсь прибуток. Немає таких завантажень, які були колись. Щодо стоячих пасажирів, то тут, взагалі, не стоїть питання", – повідомив водій.


Пасажир Микола Малецький розповів, що вчора був змушений їхати до Житомира попутним транспортом. Сьогодні чоловік повертається додому рейсовим автобусом. Каже, що потрібно, щоб автобуси і маршрутки їздили.

"Людина може кудись їхати, вона на щось розраховує, тому вкрай потрібні перевезення", – впевнений чоловік.

Нагадаємо, рішення відновити пасажирські перевезення в області ухвалили на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 23 березня.
Поділитись

Новини по темі: