29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирщина без залізничного сполучення, поки в інших «червоних» регіонах курсують поїзди

  • 23 березня, 2021 17:33
"Укрзалізниця" не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів у Київській, Сумській та Одеській областях, попри те, що ці регіони, як і Житомирщина, у "червоній" зоні карантину. Про це 23 березня повідомила пресслужба компанії.

Перевізник зазначає, що перелік областей із обмеженнями для пасажирів залізниці залишається незмінним: Івано-Франківська, Чернівецька, Житомирська та Закарпатська області. 

В "Укрзалізниці" запевняють, що продаж квитків у ці області, а також посадка-висадка будуть дозволені, щойно епідемічна ситуація дасть змогу виключити ці регіони з переліку "червоних зон". 
 

Чому рейси обмежують не в усі регіони "червоної" зони?


В "Укрзалізниці" нагадали, що 22 березня уряд змінив порядок запровадження обмежень для "червоних" зон карантину. Тепер транспортні обмеження вводитимуть окремими рішеннями Державних або регіональних комісій по кожному регіону, а не автоматично після потрапляння регіону до "червоної" зони.

Також перевізник повідомив, що разом із місцевими облдержадміністраціями, Міністерством інфраструктури та МОЗ готує призначення спецрейсів до регіонів із обмеженнями для пасажирів залізниці.

Наразі до "червоної" зони карантину з найсуворішими обмеженнями входять вісім регіонів: Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Чернівецька, Сумська, Одеська області та місто Київ.
Поділитись

Новини по темі: