29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Поліція посилила патрулювання вулиць Житомира у вечірній час

Поліція посилила патрулювання вулиць Житомира у вечірній час

  • 23 березня, 2021 8:56
Вихідними правоохоронці посилили патрулювання Житомира у вечірній час. Як результат – зменшення кількості злочинів та адміністративних правопорушень. Про це "Журналу Житомира" розповіли у поліції Житомирської області.

Превентивні рейди проводили 25 поліцейських. Також для охоплення якомога більшої території міста до відпрацювання долучилися майже півсотні нацгвардійців місцевої військової частини. 
 

"Загалом на вулиці міста додатково вийшли 70 правоохоронців, кожен з яких має за мету попередження та припинення кримінальних та адміністративних правопорушень, цим самим забезпечуючи спокій жителям обласного центра", – прокоментував начальник Житомирського районного управління поліції Сергій Синявський.


За два дні правоохоронці, патрулюючи місто, перевірили діяльність близько 90 закладів громадського харчування, магазинів та розважальних закладів, а також провели до 200 профілактичних бесід з житомирянами,  у тому числі щодо дотримання  карантинних обмежень. 

"Серед основних завдань поліцейських також було попередження адміністративних правопорушень. Водночас відповідні матеріали оформляли як крайній захід впливу. Загалом поліцейські склали 16 протоколів, з них відносно 9 осіб – за порушення карантинних норм (ст. 44-3 КУпАП) та відносно 5 – за розпиття спиртних напоїв у громадських місцях (ст. 178 КУпАП)", – інформують правоохоронці. 

У результаті посилення патрулювання поліцейські відзначають зменшення кількості кримінальних діянь, зокрема, за цей час не зареєстровано жодного пограбування або крадіжки.
Поділитись

Новини по темі: