25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Працювати в збиток не будемо». Власник клініки пояснив, чому «Медібор» розірвав декларації з пацієнтами

«Працювати в збиток не будемо». Власник клініки пояснив, чому «Медібор» розірвав декларації з пацієнтами

  • 20 березня, 2021 18:00
Вчора 19 березня у Житомирі власник приватної клініки "Медібор" пояснив, чому заклад розірвав декларації між своїми пацієнтами та сімейними лікарями. За його словами, державне фінансування для клініки є невигідним.

Про це в прямому ефірі на UA: Українське радіо "Житомирська хвиля" розповів керівник приватної медичної клініки "Медібор" Віктор Борщівський.

За його словами, ініціатором розірвання декларацій була клініка. В закладі за гроші державного бюджету, виділених Національною службою здоров’я України, лікування проходили понад 2 тисячі житомирян.

"Клініка виходила з об’єктивних причин, за результатами роботи в 2020 році, – каже Віктор Борщівський. – Минулого року в середньому собівартість медичних послуг без націнок на одного задекларованого пацієнта становила 2 500 гривень. Цих грошей, які визначені в пакеті сімейної медицини, нам недостатньо, щоб покрити навіть собівартість цих послуг, не кажучи вже й про прибуток. Працювати в збиток комерційна структура собі дозволити не може" - розповів Віктор Борщівський.

Нагадаємо, що 15-16 березня житомирська приватна медична клініка "Медібор" розіслала своїм пацієнтам повідомлення про розірвання декларації і порадила шукати сімейних лікарів в інших медичних закладах.

Медибор Житомир
Поділитись

Новини по темі: