19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Силовики шукали «диверсантів» на стратегічних об'єктах Житомирщини. ФОТО

  • 19 березня, 2021 8:31
У Житомирській області завершили масштабні антитерористичні навчання. Вони проходили на військовому та декількох стратегічних об'єктах у Коростенському районі.

У контрдиверсійних тренуваннях взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних Сил України, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Учасники тренувальних зборів відпрацювали комплекс спільних дій із виявлення та знешкодження умовних диверсантів. 
 

"За легендою навчань, вони прибули на територію регіону для вчинення серії провокацій. Завдання учасників тренувань було ускладнено тим, що ролі умовних диверсантів виконували спеціально треновані до дій у тилу ворога співробітники Сил Спеціальних операцій ЗСУ. Для виявлення і знешкодження "зловмисників" силовики провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів", – інформує пресслужба СБУ в Житомирській області.


У ході навчань силовики знешкодили кілька імітаційних саморобних вибухових пристроїв, а також локалізували і нейтралізували результати підривної діяльності "ДРГ".

"За підсумками ретельного аналізу кожного етапу тренувань співробітники Антитерористичного Центру при СБ України відзначили ефективну роботу задіяних підрозділів та надали рекомендації щодо мінімізації ризиків диверсійного і терористичного характеру на потенційно уразливих об’єктах регіону", – повідомляє СБУ.





























Фото: СБУ
Поділитись

Новини по темі: