24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі чоловік вночі виходив «на полювання» за автомобільними акумуляторами

У Житомирі чоловік вночі виходив «на полювання» за автомобільними акумуляторами

  • 16 березня, 2021 9:58
37-річний житель одного із селищ області вночі "підробляв" у Житомирі, обкрадаючи автівки в дворах багатоповерхівок. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирщини.
 

"Днями до Житомирського районного управління звернулися двоє житомирян. Чоловіки повідомили, що упродовж ночі з їх автомобілів, які знаходилися у дворах багатоповерхових будинків, хтось викрав акумуляторні батареї. Оперативники карного розшуку провели низку заходів і встановили, що обидва правопорушення міг вчинити 37-річний житель одного із селищ Житомирщини", – інформують правоохоронці.




Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Наразі поліцейські мають обґрунтовані підозри щодо причетності викритого щонайменше до 5 подібних фактів у Житомирі.
 
Попередньо відомо, що підозрюваний діяв у темну пору доби та обирав автомобілі радянського і вітчизняного виробництва, які власники залишали на ніч у дворах багатоповерхівок. Автомобільні акумулятори та інші речі із салону, що могли становити якусь цінність, він перепродував. 

Наразі за вказаними фактами слідчі проводять досудове розслідування. Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України такі протиправні дії караються від штрафу до 5 років обмеження волі. Якщо ж вказані діяння вчиняються повторно, то винуватцеві загрожує уже позбавлення волі на аналогічний термін.
Поділитись

Новини по темі: