28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Завтра повністю припиняє роботу громадський транспорт в Житомирській області - Ясинецький

Завтра повністю припиняє роботу громадський транспорт в Житомирській області - Ясинецький

  • 11 березня, 2021 18:24

З завтрашнього дня 12 березня в Житомирській області повністю припиняють роботу рейсові автобуси на приміських, міжміських та внутрішньообласних маршрутах.

Про це 11 березня в коментарі Житомир.info розповів Валерій Ясинецький, начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту Регіонального розвитку Житомирської ОДА.

«На сьогодні діє постанова Кабінету міністрів України, яка регламентує карантинні обмеження, які діють в червоній зоні, одним з таких обмежень є заборона регулярних та нерегулярних перевезень. Дана постанова є до виконання і виконується. Вона вже діє. Вона є обов’язкова до виконання. Контроль за дотриманням карантинних обмежень покладений на Нацполіцію. Я думаю, що будуть організовані підвезення працівників до об’єктів критичної інфраструктури», - зазначив Валерій Ясинецький.

Такі заборони діятимуть допоки Житомира та область будуть в червоній зоні.

Щодо ситуації з громадським транспортом у Житомирі, в пресслужбі міської ради зазначили, що інформацію повідомлять пізніше.

Ввечері 9 березня Кабмін розширив перелік обмежень у «червоній» зоні: в Житомирській та ще трьох областях заборонив пасажирські перевезення. 10 березня стало відомо, що у Житомирі та області громадський транспорт поки працюватиме без змін.

Поділитись

Новини по темі: