20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі почались масові поліцейські рейди під час карантину. ФОТО

У Житомирі почались масові поліцейські рейди під час карантину. ФОТО

  • 11 березня, 2021 13:28

З початком жорткого карнатину (локдауну) в Житомирі поліцейські розпочали відпрацювання обласного центру. Як повідомили «Журналу Житомира» в поліції, основна мета - це попередження та припинення проявів вуличної злочинності. Уже з початку проведення заходів правоохоронці фіксують значне зменшення кількості скоєних злочинів.

- До превентивних заходів залучено більше 100 правоохоронців, з них 60 поліцейських з підрозділів Головного управління НП  та семи відділів і відділень, що входять до структури Житомирського районного управління поліції, а також  півсотні нацгвардійців місцевої військової частини, - зазначає начальник Житомирського РУП Сергій Синявський. – Усі вони націлені на виявлення осіб, які причетні до скоєння кримінальних та адміністративних правопорушень, а також забезпечення публічної безпеки та порядку на території міста.


За два дні правоохоронці, патрулюючи місто, проводили перевірки підозрілих осіб та звертали посилену увагу на місця можливого збору криміногенного елементу.  У цей час вони провели понад двісті профілактичних бесід з містянами, у тому числі з тими, хто раніше вже притягувався за правопорушення різного характеру. 

Серед позитивних результатів посилених превентивних заходів поліцейські відзначають  зменшення кількості скоєних кримінальних діянь, зокрема, за цей час в Житомирі не зареєстровано жодної квартирної крадіжки та пограбування.

 

Поділитись

Новини по темі: