29 березня, 2024
Ми в соцмережах

В Житомир йде різке потепління: синоптики назвали дату

  • 9 березня, 2021 21:08

Погода в Житомирі скоро порадує нас весняним потеплінням, але прийде воно не саме, а разом з дощами. Така синоптична ситуація очікується вже в кінці тижня. Прогнозом погоди поділилися синоптики Наталка ДіденкоУкраїнський гідрометцентр і Gismeteo.

А ось 10 березня Україна все ще буде під впливом антициклону, тому істотних опадів не передбачається. Вітер буде з заходу, помірний.

Найближча ніч очікується з солідними морозами - від -5 до -10 градусів, на північному сході та Півночі місцями -10... -15 градусів.

Завтра вдень передбачається від -3 до +3 градусів, а на Закарпатті до +6 градусів.

У Житомирі 10-го березня буде сухо і холодно, вночі -6... -8 градусів, вдень 0... 2 градуси морозу.

Синоптики Українського гідрометцентру поділилися також картами погоди на 10 березня. Вони прогнозують невеликий сніг на Заході, у Житомирський та Одеській областях.
 

В Украину идет резкое потепление: синоптики назвали дату

Погода в Україні 10 березня (скрін: meteo.gov.ua)


А в Gismeteo розповіли, якою буде погода у Києві в найближчі десять днів. Вони прогнозують потепління до +11 градусів вже 14 березня.
 

 

В Житомир идет резкое потепление: синоптики назвали дату

 

Погода у Житомирі, прогноз на 10 днів (скрін: meteo.gov.ua)


Зазначимо, що народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що в Україні буде пізня весна - морози будуть навіть у квітні, та й після травневого Великодня очікується кілька хвиль похолодання.

А от екологи прогнозують, що літня температура в країні буде бити рекорди, через що очікується посуха, проблеми з урожаєм та пересихання річок.

Поділитись

Новини по темі: