28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі військовий заступився за пенсіонерку та отримав сльозогінний газ в обличчя

У Житомирі військовий заступився за пенсіонерку та отримав сльозогінний газ в обличчя

  • 5 березня, 2021 9:56
У Житомирі під час конфлікту в тролейбусі пасажир розпилив газ з балончика в обличчя військовому. Інцидент трапився 3 березня в тролейбусі маршруту №2, інформує "Суспільне". 

Зазначається, що кондуктор зробила зауваження пенсіонерці, яка хотіла проїхати на пільгових умовах. У місті пільговий проїзд діє тільки з 10:00 до 16:00, тому кондуктор вимагала, щоб жінка покинула тролейбус. 

За пенсіонерку заступився військовий, який був в формі з нашивками і з рюкзаком.

На зауваження військового відповіли двоє чоловіків у віці до 20, які стали голосно обурюватися і ображати його. Останній просив їх вибачитися, але молоді люди почали матюкатися.

За словами кондуктора, військовий затиснув молодих людей в кутку тролейбуса і вимагав вибачитися. Водночас він не скандалив і не провокував бійку. На дії військового, один з хлопців дістав балончик і розпорошив газ в обличчя.

Газ розпорошився по салону, і пасажири почали кашляти, вимагаючи відкрити двері. Водій тролейбуса зупинився і люди вийшли. Одному з хлопців вдалося втекти, але другого військовий затримав до прибуття поліції та швидкої допомоги.

Військового госпіталізували до травмпункту Житомирської міської лікарні №2, а нападника доставили в Житомирське районне управління поліції.
Поділитись

Новини по темі: