19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин знімав порно і розсилав відео дітям в Instagram: справу передали до суду

Житомирянин знімав порно і розсилав відео дітям в Instagram: справу передали до суду

  • 4 березня, 2021 11:18
У Житомирі судитимуть 37-річного чоловіка, який в своїй квартирі виготовляв порнографічні відео, а потім розповсюджував їх серед неповнолітніх в соцмережі Instagram.

За даними слідства, житомирянин займався злочинною діяльністю протягом березня-листопада 2020 року.
 

"У власному помешканні виготовляв та зберігав відеопродукцію порнографічного характеру, яку систематично розповсюджував через приватні повідомлення спеціально створеного акаунта у соцмережі Instagram", – повідомляє Житомирська обласна прокуратура. 


Установлено, що з метою вчинення розпусних дій чоловік надіслав малолітній майже два десятки відеофайлів порнографічного характеру.

"Під час санкціонованого обшуку у помешканні фігуранта справи виявлено і вилучено планшет, телефон та комп’ютер – речові докази, за допомогою яких вчинявся злочин, а також особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс", – додали у відомстві.

Обвинувальний акт за фактом виготовлення, зберігання і розповсюдження зображень та відеопродукції порнографічного характеру серед неповнолітніх та розбещення малолітньої, а також зберігання наркотичного засобу (ч. ч. 2, 3 ст. 301, ч. 2 ст.156, ч.1 ст. 309 КК України) скеровано до Богунського районного суду. Вже призначено підготовче засідання.
Поділитись

Новини по темі: