19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Побив і погрожував зброєю: на Житомирщині поліцейського підозрюють у катуванні юнака

Побив і погрожував зброєю: на Житомирщині поліцейського підозрюють у катуванні юнака

  • 3 березня, 2021 10:56
Прокуратура оголосила підозру поліцейському одного з відділів Головного управління Нацполіції в Житомирській області, який катував юнака та погрожував йому зброєю. Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, у січні 2021 року двох юнаків, що рухалися пізно ввечері між населеними пунктами одного з районів Житомирської області, зупинила група осіб й відразу почала їх бити руками й ногами по різних частинах тіла, примушуючи стояти на колінах. При цьому вони вимагали від хлопців зізнатися у викраденні автомобіля та повідомити про місце його перебування.
 

"Згодом на місце події прибув автомобіль патрульної поліції. Однак, поліцейський замість надання допомоги юнакам, дістав пістолет, перезарядив його та приставив до голови одного з них, вимагаючи надати відомості щодо угону автомобіля. Після цього правоохоронець вдарив потерпілого рукояткою пістолета по голові", – інформує Офіс генпрокурора.


Після встановлення обставин події, правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Крім поліцейського, підозру вручили ще двом учасникам конфлікту. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Офіс генерального прокурора відкрив справу щодо можливого побиття поліцейськими хлопця у місті Малин Житомирської області. Справа стосується 18-річного племінника першого секретаря Посольства України у Великій Британії, якого побили поліцейські та вимагали від нього зізнатися у крадіжці автомобіля.
Поділитись

Новини по темі: