20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» на закордонних сборах зіграв проти клубів з Казахстану і Латвії. ВІДЕО

ФК «Полісся» на закордонних сборах зіграв проти клубів з Казахстану і Латвії. ВІДЕО

  • 1 березня, 2021 11:21
Житомирський ФК «Полісся» продовжує підготовку до другої частини сезону. Днями команда зіграла свої перші міжнародні контрольні матчі в рамках навчально-тренувальних зборів, які проходять в Туреччині. 

Перший матч команда зіграла з казахстанським ФК «Кизилжар», який представляє Прем’єр лігу Казахстану, інформує «Спортивний Житомир».

Гра завершилась бойовою нічиєю - 2:2. За житомирян голами відзначились Олександр Глагола та Марат Даудов, який реалізував 11-ти метровий на останній хвилині матчу.
 


У післяматчевому коментарі головний тренер Сергій Шищенко зазначив, що задоволений тим як гравці виконали завдання на матч.
 

«Я дуже задоволений тим що хлопці виконали завдання на гру. Дуже грамотно зіграли, дисципліновано. Ми не дозволили супернику у першому таймі створити бодай один момент, навіть жодного удару не було у площину воріт. Але прикро, що ми пропустили такий безглуздий автогол. Я задоволений грою, задоволений відношенням гравців і я думаю що наша команда заслуговує на повагу. В другому таймі команда також непогано діяла, але були помилки, напевно це через те що ми всього три дні працюємо на “землі”. Дуже задоволений тим що така команда грала проти нас “другим номером”, а ми весь матч були “першими”. І радує те що ми надійно це робимо», - розповів Сергій Шищенко.


У другому контрольному матчі підопічні Сергія Шищенка програли бронзовим призерам латвійської Вищої ліги ФК «Валмієра» за рахунком 2:1. Єдиний гол за ФК «Полісся» забив нападник «жовто-зелених» Ярослав Галенко.
 


Нагадаємо, ФК «Полісся» підсилився двома досвідченними гравцями:  контракт із житомирським клубом підписав півзахисник Олександр Глагола та захисник Артем Тєрєхов.
Поділитись

Новини по темі: