26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирському районі виявили чергову нелегальну порубку лісу

У Житомирському районі виявили чергову нелегальну порубку лісу

  • 23 лютого, 2021 13:26
У Житомирському районі працівники лісгоспу виявили черговий факт незаконної порубки дерев. Через годину поліцейські на автодорозі зупинили мікроавтобус, який без документів перевозив дубові колоди. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини правопорушень і встановлюють зв'язок між ними.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Уранці 22 лютого інспектори сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 Житомирського районного управління ГУНП поблизу с. Мартинівка, що на автодорозі Київ – Чоп, зупинили автомобіль Mercedes Sprinter. За його кермом знаходився 31-річний житель Рівненщини. Як виявилось під час огляду транспортного засобу, у вантажному відсіку керманич перевозив дубові колоди, не маючи на них відповідних супровідних документів, що підтверджували б походження деревини", – інформує поліція.




Годиною раніше лісівники повідомили до поліції про те, що на території одного з кварталів Житомирського лісгоспу при огляді було виявлено порубку дерев породи дуб.

На місцях обох подій працювали слідчо-оперативні групи поліцейських. Правоохоронці зафіксували обставини. 

"Транспортний засіб із нелегальною сировиною вилучений. У рамках розпочатих кримінальних проваджень за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) КК України правоохоронці встановлюють у т.ч. зв'язок між обома правопорушеннями", – додали у поліції.

Поділитись

Новини по темі: