29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Поліція шукає свідків ДТП, в результаті якої загинув 79-річний житомирянин

Поліція шукає свідків ДТП, в результаті якої загинув 79-річний житомирянин

  • 19 лютого, 2021 9:50
Ввечері 17 лютого в лікарні помер чоловік, якого на вулиці Вітрука в Житомирі збив автомобіль BMW. Наразі поліцейські шукають свідків та очевидців події.

"17 лютого близько 13 години водій автомобіля BMW, 56-річний житомирянин, рухаючись по вул. Вітрука у напрямку вул. Івана Огієнка, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину у межах нерегульованого пішохідного переходу", – повідомляє поліція. 

Унаслідок ДТП пішохід, 79-річний житель Житомира, від отриманих травм помер у лікарні.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Правоохоронці звертається з проханням до громадян, які стали свідками ДТП, надати корисну для слідства інформацію.

"Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо Житомирського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул Л. Українки,17 або зателефонувати за номером (0412) 407-745 чи на спецлінію 102", – закликає Головне управління Національної поліції в Житомирській області.
Поділитись

Новини по темі: