29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі п'яний водій «Таврії» намагався відкупитися від полісменів, але не вдалося

У Житомирі п'яний водій «Таврії» намагався відкупитися від полісменів, але не вдалося

  • 17 лютого, 2021 11:18
У Житомирі на Київському шосе за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль ЗАЗ. Після спілкування з водієм інспектори запідозрили у нього стан сп’яніння. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.
 

"16 лютого, близько 22-ї години, під час патрулювання шосе Київське за порушення правил дорожнього руху, інспектори поліції зупинили автомобіль ЗАЗ. Коли ж патрульні підійшли до водія та поспілкувались то у поліцейських виникла підозра, що чоловік керував автомобілем в стані сп'яніння", – йдеться у повідомленні.


Аби уникнути адміністративної відповідальності за керування авто в стані сп'яніння, водій запропонував патрульним поліцейським хабар. 

"Патрульні неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, однак це не зупинило водія", – повідомили в патрульній поліції.

Як наслідок, на місце зупинки патрульні викликали слідчих та оформили протокол за ч. 1, ст. 130 КУпАП (Керування ТЗ в стані сп'яніння), а також винесли адміністративну постанову за ч. 5, ст. 121 КУпАП (Порушення правил користування ременями безпеки).

Нагадаємо, в Україні збільшили штрафи за водіння напідпитку і перевищення швидкості.
Поділитись

Новини по темі: