29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині поїзд відрізав жінці ногу на очах у її 4-річного сина: деталі трагедії

На Житомирщині поїзд відрізав жінці ногу на очах у її 4-річного сина: деталі трагедії

  • 16 лютого, 2021 9:43
У місті Овруч Житомирській області 22-річна жінка потрапила під поїзд і втратила ногу. Все це сталося на очах у її 4-річного сина.

Дитину потерпіла везла на санчатах через залізничний перехід. Товарний поїзд перекрив прохід, жінка вирішила не чекати, а перелізти під вагонами. Спочатку полізла не з дитиною, а з санчатам, чим врятувала хлопчика, йдеться у сюжеті ТСН.

Зараз 22-річна Катерина – в реанімації. Вона не стримує сліз. Каже – ніколи не намагалася перейти залізничні колії під поїздом, але цього разу поспішала відвезти Артемка до садочка. Перед поїздом сина зняла із санчат і наказала чекати, а сама полізла під вагони.
 

"Пропустила саночки, а коли вже потяг рушив, я хотіла їх вихопити назад, але в мене не вийшло, втратила контроль і впала", – згадує потерпіла.


Свідки викликали швидку, лікарі діагностували травматичну ампутацію ноги.
 

"З 10 до 17 години це все робилося, але не вдалося врятувати ногу, щоби зберегти життя – довелося ампутувати", – каже завідувач відділення інтенсивної терапії Овруцької районної лікарні Микола Невмержицький.

 

Надія Шваб працює на залізничній станції операторкою вже 40 років. Каже, вперше тут сталася така трагедія. Поїзд, який перекрив перехід, у той день не мав тут зупинятися, але завадили погодні умови. Жінка, ще й із маленькою дитиною, взагалі не мала права переходити колії під вагонами.
 

"Там обійти всього пять вагонів було, або постій на переході, почекай. Люди ж стоять, чекають. Не можна під вагонами лізти", – наголошує операторка.


У поліції за фактом травмування жінки на залізниці відкрили провадження, опитують свідків, перевіряють дії залізничників.
Поділитись

Новини по темі: