24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Стали відомі деталі ДТП під Житомиром: вантажівка вилетіла на зустрічну смугу. ФОТО

Стали відомі деталі ДТП під Житомиром: вантажівка вилетіла на зустрічну смугу. ФОТО

  • 15 лютого, 2021 13:17
В аварії, що сталася зранку 15 лютого на житомирській об'їзній, постраждав водій однієї з вантажівок. Чоловіка вивільняли з понівеченої кабіни рятувальники.

"На місці події за допомогою спеціальної робочої платформи бійці ДСНС піднялися на висоту кабіни, гідравлічним інструментом розрізали її металеві конструкції та деблокували потерпілого водія. Чоловіка одразу передали медикам, які прибули за викликом", – розповіли "Журналу Житомира" в Управлінні Державної служби України з НС у Житомирській області.



У поліції повідомили деталі дорожньо-транспортної пригоди.
 

"Попередньо, поблизу с. Кам’янки Житомирського району водій автомобіля "Мерседес", рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем "Мерседес" з напівпричепом", – інформує ГУНП.




У поліції додали, що травми отримав 55-річний водій вантажівки з напівпричепом. Його було госпіталізовано до лікарні у стані середньої тяжкості.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин поді. Рух однією із смуг на трасі відновлено, транспорт пускають у реверсивному режимі.

Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: