20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Працюють вночі і вдень: на дорогах Житомирщини ліквідують наслідки снігопаду 100 одиниць техніки

  • 10 лютого, 2021 13:16
Минулої ночі в Житомирській області знову сніжило. Всю ніч для забезпечення проїзду дорогами загального користування державного працювала техніка, роботи досі продовжується. Про це 10 лютого повідомила Служба автомобільних доріг у Житомирській області.
 

"Всю ніч для забезпечення проїзду дорогами загального користування державного значення працювало 86 дорожників та 63 одиниці техніки. Досі тривають роботи з оброблення та очищення покриття. Ускладнення в русі відсутні. Висота снігового покриву становить 20 сантиметрів і більше", – інформують дорожники.


Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, підрядні організації ТОВ “Комфорт Буд Сервіс” та ПП “Автомагістраль” наразі проводять комплекс робіт з очищення від снігового покриву та посипки протиожеледними матеріалами дорожнього покриття на автомобільних доріг місцевого значення.

"Станом на 09.00 год. 10 лютого ранку на автодорогах місцевого значення працює 43 одиниці техніки, у тому числі: 33 комбінованих дорожніх машин, 10 навантажувачів та інших механізмів", – наголошують в ОДА.

Крім того, для ліквідації наслідків залучено 70 дорожніх працівників та інженерно-технічних робітників. За останню добу було використано 310 тонн піщано-соляної суміші.
Поділитись

Новини по темі: